Discografia

A l'ombra del piano

A l’ombra del piano: Concerts per a fortepiano amb la pianista Isabel Fèlix sota la direcció d’Andrew Watkinson. Columna Música. 2009.

L’OCIM presenta el seu tercer projecte discogràfic enregistrat al Teatre de Fornells l’octubre de 2009. Un viatge sonor que ens situa a la convulsa Europa de la darreria del segle XVIII i l’inici del segle XIX amb les obres de compositors llavors ja consagrats com Haydn, Schubert i Mozart.

La pianista Isabel Fèlix ha interpretat aquestes obres amb un fortepiano construït pel mestre Paul McNulty que és una rèplica exacta del model Walter&Sohn de 1805. La direcció musical del projecte ha anat a càrrec del violinista escocès Andrew Watkinson, que ja havia dirigit l’OCIM l’any 2006.

bach&soler

J.S. Bach & P. Antoni Soler amb el clavecinista Diego Ares, el flautista Enrique Sánchez  i la direcció de la violinista Farran James. 2006

Enregistrament realitzat al Teatre principal de Maó en què s’interpreta el Concert per a clavecí n. 1 en re menor BWV1052, el Concert de Brandenburg n. 5 en re major BWV1050 i el Preludi en re menor i Fandango de Soler.

Jaume Alaquer: Missa de Rèquiem

Jaume Alaquer: Missa de Rèquiem amb Raquel Pierotti, Luca Casalin, Joan Pons i la Coral Sant Antoni de Maó dirigits per Joan Company. Produccions Blau. 2000.

La formació de Jaume Alaquer (Maó 1785- L’Havana 1823) es va orientar cap els instruments musicals, l’harmonia i la composició. Influenciat per la cultura de les potències dominadores de l’illa (Anglaterra i França) durant el segle XVII, va treballar en diversos camps: música per a piano, òperes i música religiosa. Enregistrament en directe a la Parròquia de Santa Maria de Maó, amb un magnífic cartell encapçalat pel famós baríton menorquí Joan Pons.

 

Comments are closed.